Business Danmark Padel Turnering

OBS! Arrangementet er rykket fra 28. november 2022 til 13. marts 2023. Deltagere har fået tilsendt mail - tjek evt. spamfilter, hvis du ikke har modtaget den 22. november. 

Kom og vær med til en social, hyggelig og aktiv aften med Business Danmark

Vi har sammen med Padel Match linet op til en forrygende aften for alle os, der elsker en aktiv, social og med garanti energifyldt mandag aften i Odense. 

Der bliver spillet 2 mod 2 Padel tennis med fast partner. Der mulighed for at tilmelde sig med partner, der er Business Danmark medlem og ikke medlem. Der også mulighed for at tilmelde sig som enkelt person, hvor man får en partner tilknyttet. Med andre ord: Der er ingen undskyldning for ikke at trække i svedbåndet og træningstøjet. 

Turneringen afvikles som en double americano turnering, dvs. at spillerne møder hinanden på kryds og tværs og tager point med fra hver kamp. Til sidst vil vi så kåre årets "Business Danmark Padel mester", som vil blive fejret på behørig vis.

Der vil blive serveret øl/vand og snacks, og så er prisen blot 150 kr. pr. styk. 

Du er velkommen til at tage en ledsager med - vi glæder os utrolig meget til at se jer. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Martin Drikkjær, mail
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 13. mar 2023 kl. 16:30 - 20:00
Sted Match Padel Odense, Petersmindevej 1, 5000 Odense
Pris 150,00
Pris ledsager 150,00
Forplejning Der vil blive serveret en øl eller vand + snacks
Tilmelding Senest 10. marts 2023
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.