Konkrete tips til bedre billeder hos Kolorit Media

 

Sådan bliver du ekspert i at tage billeder til SoMe

Bliv bedre til at lægge de rette billeder på de sociale medier, og få styr på hvordan de professionelle styler maden inden de tager billederne. Denne aften vil gøre dig i stand til at stå knivskarpt næste gang du opdaterer din virksomheds SoMe-profil - eller du bare har lavet en lækker ret.

Du får konkrete tips til bedre billeder med hjem, men du skal også selv være aktiv. Der skal laves burgere, som skal styles, tages billeder af og spises. Det bliver både lærerigt og lækkert.

Du får:

  • Viden om hvilke billeder, der fungerer på sociale medier
  • Værktøjer til at tage professionelle billeder
  • En lækker burger i hyggelige omgivelser

Du er velkommen til at tage 1 ledsager med. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Martin Nørlev, 2369 6912mail
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 4. okt 2022 kl. 17:00 - 20:00
Sted Kolorit Media, Bramstrup 20, 5792 Årslev
Pris 75,00
Pris ledsager 125,00
Forplejning Burger og vand
Tilmelding Senest 29. september 2022
Lukket
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.