Besøg Gartneriet Schroll

 

Én af Europas største producenter af Hortensia

Kom og vær med, når vi besøger en af Europas største producenter af Hortensia. Gartneriet Schroll producerer Hortensia, Agapanthus (Afrikansk Skærmlilje) og lavendler. Der vil være mulighed for at købe skønne planter med hjem til haven eller altanen og opleve stemningen i det smukke gartneri.

Du er velkommen til at tage en ledsager med - og så byder vi på en sandwich samt øl/vand. 

Om Gartneriet Schroll

Gartneriet blev grundlagt på en bar mark i Årslev 1998 af Carsten Schroll. I 2007 indgik Carsten Schroll partnerskab med sin tvillingebror Søren Schroll – i dag er vi blandt en af Europas største producenter indenfor Hortensia med egen forædling og lokationer både i Danmark og Portugal.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Karin Svenssonmail5335 9043
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 19. apr 2023 kl. 17:00 - 20:00
Sted Gartneriet Schroll, Bryllevej 16, 5250 Odense SV
Pris 75,00
Pris ledsager 75,00
Forplejning Sandwich og en øl/vand
Tilmelding Senest 5. april 2023
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.