Åtur og ginsmagning

Kom med på Åtur og ginsmagning med Business Danmark i Odense

Vi mødes til endnu en sejltur i de smukke omgivelser omkring Odense Aafart og vil undervejs smage os igennem en palette af forskellige gin.

En brise skyller ind over Munke Mose, så bølgerne blidt skvulper frem og tilbage. Det rasler i trækronerne, og lyset flimrer mellem bladene, før det falder ned på båden, som stille skyder sig frem over vandet. Sæt dig godt til rette her på bådens bænke, mens du nyder udsigten til den grønne natur og nipper til en kølig Gin & Tonic. Der er næppe nogen bedre måde at opleve Odense Å på.

Hvad er inkluderet: 

- 2 times sejltur på Odense Å
- Min. 5 Gin & Tonics
- Introduktion til de forskellige gins
- Små, sjove fortællinger undervejs på turen

Ankomst senest 16.45 - da afgang er kl. 17.00

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Martin Drikkjær Rüdigermail
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 13. aug 2021 kl. 17:00 - 19:00
Sted Odense Aafart, Filosofgangen 30, 5000 Odense
Pris 200,00
Pris ledsager 200,00
Forplejning Ginsmagning
Tilmelding Senest 30. juli 2021
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.