
12. juni kl. 17.30 - 20.00
Udsolgt
Kom med i marken på det idylliske Sanderumgaard Gods og høst asparges med hjem til dit middagsbord.
Vi starter i Vognporten, hvor godsforvalter Henrik Terp giver os fortællingen om dyrkning af asparges. Efterfølgende kan du opleve chefgastronom Morten Kristensen fortælle, hvordan du tilbereder asparges bedst muligt. Her vil naturligvis være smagsprøver og et lille glas. Og så slutter vi arrangementet med, at vi går i marken med Godsejer Erik Vind og høster asparges, som må tages med hjem til middagsbordet.
Du er velkommen til at tage 1 ledsager med. Prisen er 199 kr. pr. person.
Du får:
- Fortællinger om dyrkningen af asparges
- Høsten med hjem til middagsbordet
- Viden om tilberedningen af chefgastronom
- Smagsprøver og et lille glas
- En fantastisk aften i skønne omgivelser
Kontaktpersoner
Spørgsmål om arrangementet - Martin Rüdiger, mail
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail, 3374 0200