Årsmøde og foredrag: Tag kontrol over dine tanker

Årsmøde med foredrag 

Kom og hør et spændende foredrag, hvor du kan lære at kontollere dine tanker og mindske stress, når Business Danmark Fyn inviterer til årsmøde 11. november.  

Aftenens program

17.30: Velkomst
17.35: Spisning - Buffetanretning
18.30: Generalforsamling – dagsorden i henhold til vedtægter
19.15: Foredrag - Thor Andersen
20.30: Tak for i aften

Har du et forslag, som skal til afstemning, skal du sende det til formanden senest 21 dage før årsmødet.

Foredrag: Sådan fandt jeg tilbage til livet og successen - gennem kulden

Gennem historien om Thor Andersens hårde barndom, får du svarene på, hvordan han fandt vejen til succes. Det gør han fordi, det er en god kilde til at kunne tro på, at du kan mere end du tror.

Undervejs i foredraget får du lov at opleve øvelser, som kan ændre dit liv (og fjerne stress).

Thor Andersen viser dig, hvordan du kan tage kontrollen over din hjerne og dine tanker - og dermed hvordan du styrer din tilstand og de resultater, du opnår, så ydre faktorer og indre overbevisninger ikke længere skal stå i vejen for de ting, du gerne vil.

Foredraget er et tankevækkende indspark, som kan ‘ryste posen’ i forhold til den måde, du kan opnå høj trivsel, bedre præstationer og det gode liv.

Thor Andersen har en baggrund som iværksætter, ejer, leder og mentor.  Men er kendt på tv og radioen for at dyrke ekstrem mindfullness, med bl.a. vandreture i vinterkulden kun iført shorts og vandrestøvler.

Kontaktpersoner

Formand: Vivian Lindberg Larsen, mail, 40741377
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 11. nov 2021 kl. 17:30 - 20:30
Sted PUCKEN v. Odense Isstadion, Møllemarksvej 75 B, 5250 Odense
Pris 0
Forplejning Buffetanretning, øl/ vin og vand - Kaffe og The med det søde.
Tilmelding Senest 5. november 2021
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.