Gin & Tonic cruise på Odense Å

 

Vi gentager successen med Gin og Åtur! 

Velkommen til en vidunderlig ginsmagning på Odense Å! En brise skyller ind over Munke Mose, så bølgerne blidt skvulper frem og tilbage. Det rasler i trækronerne, og lyset flimrer mellem bladene, før det falder ned på båden, som stille skyder sig frem over vandet. Sæt dig godt til rette her på bådens bænke, mens du nyder udsigten til den grønne natur og nipper til en kølig Gin & Tonic. Der er næppe nogen bedre måde at opleve Odense Å på.

Vi glæder os til en dejlig eftermiddag, hvor vi skal smage nogen lækre G&T imens vi lærer lidt om de forskellige slags gin der findes.

Du er velkommen til at tage op til 3 ledsagere med. Prisen er 350 kr. pr. person inkl. 4-5 varianter af G&T samt snacks. 

Du får:

  • 1,5 times sejltur på Odense
  • 4-5 gin og tonics
  • Introduktion til de forskellige gins
  • Snacks under turen
  • Små, sjove fortællinger undervejs på turen

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Martin Rüdigermail
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 12. aug 2023 kl. 14:00 - 16:00
Sted Aafarten, Filosofgangen 30, 5000 Odense C
Pris 350,00
Pris ledsager 350,00
Forplejning Ginsmagning & Snacks
Tilmelding Senest 4. august 2023
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.