398 dage som gidsel hos Islamisk Stat

Et sjældent indblik i en gribende historie

Daniel Rye fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertig og med rystende detaljer om sit 13 mdr. lange fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien. Her giver han et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel – en på én gang forfærdelig og gribende historie, der vil holde dig opslugt fra start til slut.

Dørene lukkes præcist, så kom i god tid.

Du er velkommen til at tage en ledsager med.

Kontaktpersoner
Spørgsmål om arrangementet - Karin Svenssonmail53359043
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 28. sep 2021 kl. 19:00 - 21:00
Sted Odense Congress Center, Ørbækvej 350 , 5220 Odense C
Pris 175,00
Pris ledsager 175,00
Forplejning 1 øl/vand eller 1 glas vin i pausen
Tilmelding Senest 20. september 2021
Udsolgt
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.