Fyn

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til arrangementsansvarlig Martin Drikkjær Rüdiger, tlf. 3011 6797 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


  

EN "FÆNGSLENDE" AFTEN BAG TREMMER

Tag med 5. oktober på den rutsjebanetur FÆNGSLET i Horsens har været på de sidste år og fortæller om hele udviklingen fra en ikke så prangende fortid som statsfængsel til nutiden som oplevelsesvirksomhed.

DRABSCHEFERNE KURT KRAGH & OvE DAHL

Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og har indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark. På denne aften 4. november deler Kragh og Dahl detaljer om sagerne, som du ikke havde mulighed for at læse i aviserne. 

Skab forandringer med adfærdsdesign

Deltag ved unik aften 18. november i selskab med Skandinaviens førende ekspert inden for adfærdsdesign - forfatteren bag “Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag”. Det er første (og måske sidste) gang nogensinde, at Morten Münster har sagt ja til at holde et åbent foredrag, så det er nu, du skal slå til!

RUFUS GIFFORD & SØREN PIND

Mød 2 bemærkelsesværdige mænd, hvis hjerter banker for politik 1. december i Odense. Begge med en stor kærlighed til USA og en enorm politisk erfaring. Nu mødes de to gode venner i en spændende samtale og underholdende diskussion om mulighedernes land og  fremtidens USA.

Ronja Røverdatter på Odense Teater

Glæd dig til en hjertevarm iscenesættelse 13. december af Astrid Lindgrens vidunderlige klassiker om kærlighed, frygt, mod og venskab med nyskrevet musik af den prisvindende musiker og komponist, Nikolaj Busk.

398 dage som gidsel hos Islamisk stat

Hør Daniel Rye fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertig og med rystende detaljer om sit 13 mdr. lange fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien. 7. april 2021 giver han et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel – en på én gang forfærdelig og gribende historie, der vil holde dig opslugt fra start til slut.

Odense Sommerrevy

Oplev Stig Rossen, Mathilde Passer, Mette Marckmann, Thomas Mørk og Lars Arvad når Odense Sommerrevy 3. juni 2021, byder os indenfor til den nye revysæson.