Fyn

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Martin Drikkjær Rüdiger, tlf. 3011 6797 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


De nyeste trends indenfor digital markedsføring

Det er din chance for at blive opdateret på de nyeste do and don'ts på dit ekspertiseområde. Kom med, og bliv klogere, inspireret, og få muligheden for at møde marketingkollegaer til sparring og inspiration 24. januar. 

Kom med og klatre på væggene

Vi har lejet klatrehallen til vores medlemmer og deres ledsagere denne formiddag 11. februar. Her klatrer du frit på væggen uden sele eller andet sikkerhedsudstyr. Til gengæld er væggen ikke mere end fem meter høj og madrasser til at falde på. Det bliver en sjov og aktiv formiddag i godt selskab. 

VEJEN TILbage - med daniel rye

Sad du også på kanten af stolen, da du hørte Daniel Ryes både forfærdelige og gribende fortælling om sit fangenskab hos Islamisk Stat i Syrien? Nu kan du opleve Daniel fortælle afslutningen på sin historie - og om at kæmpe sig fra kanten af mørket tilbage til livet! Det er 22. februar i Odense. 

padel tennis turnering

Tag med Business Danmark til en hyggelig mandag aften, hvor vi spiller padeltennis turnering. Det er 13. marts i Odense. OBS! Arrangementet er rykket fra 28. november 2022. 

besøg gartneri schroll

Kom og vær med, når vi besøger en af Europas største producenter af Hortensia. Gartneriet Schroll producerer Hortensia, Agapanthus (Afrikansk Skærmlilje) og lavendler. Der vil være mulighed for at købe skønne planter med hjem til haven eller altanen og opleve stemningen i det smukke gartneri - og så byder vi på en sandwich og drikke. Det er 19. april i Odense. 

hærdet - med rene dahl andersen

Her tager René Dahl Andersen publikum med ind i en verden af hårdkogte kriminelle og personer fra samfundets mørkeste afkroge. René har levet et ualmindeligt farligt arbejdsliv, som betjent og undercover agent. Og nu er han klar med historier fra en verden, kun meget få virkelig kender.  Det er 27. april i Odense. 

odense sommerrevy 2023

Odense Sommerrevy løber traditionen tro af stablen igen i 2023, hvor vi allerede nu har sat datoer på vores forestillinger. Kom med og nyd en picnickurv inden forestillingen 24. maj på Engen i Fruens Bøge.