Fyn

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Martin Drikkjær Rüdiger, tlf. 3011 6797 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


på gyngende grund med business danmark

Hop med ombord og sejl med os igennem historien om Aafarten 2. august kl. 17. Vi skal undervejs på turen høre et oplæg fra Eva, der driver Odense Aafart og høre om de udfordringer der er ved at drive en forlystelse, der har eksisteret i mere end 125 år.

Åtur og ginsmagning

Vi mødes 13. august kl. 17 til endnu en sejltur i de smukke omgivelser omkring Odense Aafart og vil undervejs smage os igennem en palette af forskellige gin.

Mød kosteksperten umahro cadogan - og bliv klogere på dit helbred

Kom med til foredrag 9. september med kosteksperten Umahro Cadogan, og bliv klogere, motiveret og engageret i, hvordan du tager ansvar for at leve det bedste liv de kan.

thomas bjørn - min vej til ryder cup triumfen

Vi glæder os til at se dig til en enestående aften i selskab med en af Danmarks største internationale sportsnavne onsdag 15. september i Jyske Bank Arena Fyn.

398 dage som gidsel hos Islamisk stat

Hør Daniel Rye fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertig og med rystende detaljer om sit 13 mdr. lange fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien. 28. september giver han et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel – en på én gang forfærdelig og gribende historie, der vil holde dig opslugt fra start til slut.

SKAB FORANDRINGER MED ADFÆRDSDESIGN

Deltag ved unik aften 3. oktober i selskab med Skandinaviens førende ekspert inden for adfærdsdesign - forfatteren bag “Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag”. Det er første (og måske sidste) gang nogensinde, at Morten Münster har sagt ja til at holde et åbent foredrag, så det er nu, du skal slå til!

LEGENDERNES AFTEN 

Kom til en uforglemmelig hyldestaften af dansk landsholdsfodbold 4. oktober, når Danmarks mest kendte fodboldkommentator Flemming Toft, tager Preben Elkjær, Brian Laudrup, Thomas Gravesen, Sepp Piontek og landsholdets massør gennem 37 år, Allan Poulsen, med igennem fire årtier med det danske fodboldlandshold.

Oplev Kevin og Jan Magnussen Live i odense

Tag med 3. november i Odense til et foredrag med to af de bedste racerkørere Danmark nogensinde har haft. For hvis der er en familie, der funkler på den danske motorsportshimmel, er det familien Magnussen. 

krible krable i terrariet

Træd ind i krybdyrenes og paddernes fantastiske verden 18. november kl. 17.00, og oplev nogle af verdens farligste og farverige dyr på tæt hold. Vi mødes til et rigtig krible krable event, og du skal passe på - man bliver nemlig bidt af det. 

Jul på slottet 

Glæd dig til et herligt gensyn med denne dejlige julehistorie og ikke mindst til et genhør med Bodil Heisters skønne musik 28. november. Instruktør Martin Miehe-Renard var en af bagmændene til TV-julekalenderen Jul på Slottet, og nu skaber han en spritny teaterversion på Odense Teater.

KONGERNES FALD

Oplev 3 speedwaylegender 10. januar 2022, til et fantastisk foredragsshow - Erik Gundersen, Ole Olsen og Hans Nielsen.  

Bøvl - Nils villemoes på slap line

Glæd dig til underholdende og inspirerende foredrag med Nils Villemoes mandag 4. april 2022 - uanset om du selv er leder, bliver ledet eller bare er interesseret i en skæv og underholdende vinkel på ledelse. 

odense sommerrevy 2022

Et stærkt hold er klar på scenen når tæppet går for 6. sæson af Odense Sommerrevy 8. juni 2022. Thomas Mørk, Vicki Berlin, Henrik Koefoed, Lone Rødbroe og Lars Arvad er holdet der i 2022 skal få teltdugen til at løfte sig på Engen i Fruens Bøge - så gør dig klar til at slå latteren løs.