Fyn

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Martin Drikkjær Rüdiger, tlf. 3011 6797 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


Oplev Kevin og Jan Magnussen Live i odense

Tag med 3. november i Odense til et foredrag med to af de bedste racerkørere Danmark nogensinde har haft. For hvis der er en familie, der funkler på den danske motorsportshimmel, er det familien Magnussen. 

åsrmøde og foredrag: tag kontrol over dine tanker

Kom og hør et spændende foredrag, hvor du kan lære at kontollere dine tanker og mindske stress, når Business Danmark Fyn inviterer til årsmøde 11. november. 

krible krable i terrariet

Træd ind i krybdyrenes og paddernes fantastiske verden 18. november kl. 17.00, og oplev nogle af verdens farligste og farverige dyr på tæt hold. Vi mødes til et rigtig krible krable event, og du skal passe på - man bliver nemlig bidt af det. 

Jul på slottet 

Glæd dig til et herligt gensyn med denne dejlige julehistorie og ikke mindst til et genhør med Bodil Heisters skønne musik 28. november. Instruktør Martin Miehe-Renard var en af bagmændene til TV-julekalenderen Jul på Slottet, og nu skaber han en spritny teaterversion på Odense Teater.

KONGERNES FALD

Oplev 3 speedwaylegender 10. januar 2022, til et fantastisk foredragsshow - Erik Gundersen, Ole Olsen og Hans Nielsen.  

historier fra verdens brændpunkter 

Foredraget med Rasmus Tantholdt er både inspirerende og oplysende, og han fortæller om livet som korrespondent, hvor han tit står overfor dilemmaer og pressede situationer. Rasmus formidler foredraget på en nærværende, imødekommende og empatisk måde, som skaber en hyggelig og uformel stemning til trods for de barske emner, der bliver taget op. Kom med 22. februar i Odense Congress Center.

oplev verdens bedste nikolaj i odense congress center 

Mød landstræneren for de danske håndboldherrer i et unikt foredrag med Nikolaj Jacobsen 1. marts i Odense Congress Center. Du kommer helt tæt på manden, der har skrevet sig ind i håndboldhistorien og vundet danskernes hjerter med sin store personlighed og exceptionelle bedrifter som spiller - og ikke mindst træner. Gå ikke glip af foredraget, hvor du sparer over 35% på både din og ledsagers billet igennem Business Danmark.

oplev verdens bedste cykelhold eksklusivt

I dette eksklusive foredrag lørdag 14. maj, vil humørbomben og vejkaptajnen, tyske Jens Voigt, tempomaskinen og klassikerkongen fra Schweiz, Fabian Cancellara, og de luxembourgske brødre, klatrerne Andy og Frank Schleck sammen med den tidligere holdejer, Bjarne Riis, sætte lup på nogle af de mest succesfulde år i holdets historie. Glæd dig til en forrygende aften i herligt selskab. 

Bøvl - Nils villemoes på slap line

Glæd dig til underholdende og inspirerende foredrag med Nils Villemoes mandag 4. april 2022 - uanset om du selv er leder, bliver ledet eller bare er interesseret i en skæv og underholdende vinkel på ledelse. 

odense sommerrevy 2022

Et stærkt hold er klar på scenen når tæppet går for 6. sæson af Odense Sommerrevy 8. juni 2022. Thomas Mørk, Vicki Berlin, Henrik Koefoed, Lone Rødbroe og Lars Arvad er holdet der i 2022 skal få teltdugen til at løfte sig på Engen i Fruens Bøge - så gør dig klar til at slå latteren løs.