Fyn

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til arrangementsansvarlig Martin Drikkjær Rüdiger, tlf. 3011 6797 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


 

DER er ikke fejet noget ind under gulvtæppet - eller er der?

Der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet, når Hans Engell 29. januar på underholdende vis leverer historierne bag de mest afslørende, morsomme, pinlige og skarpe citater fra vores politikere i nyere tid. Alt sammen krydret med Engells egne anekdoter og erfaringer fra over 40 år i dansk politik.

Undgå at GDPR spænder ben for salg og marketing

24. februar får I et indblik i, hvordan databeskyttelses reglerne harmonerer med reglerne om markedsføring, herunder bl.a. reglerne om spam og indhentning af samtykke.

Vinsmagning med Vin med kant

Tag med til Vinsmagning med kant 11. marts i Odense. Hør undervejs i smagningen om den rejse Vin med Kant har været på fra at starte med at importere vine, til i dag at have "et mindre imperie" i form af flere butikker samt netsalg.

The Rocky horror show

Oplev The Rocky Horror Show på Odense Teaters Store Scene med Business Danmark 28. april. En kultmusical, der går grassat i glamrock og gavmild erotik

Oplev tomat giganten i Bellinge

Tag med på rundvisning 5. maj 2020 hos Alfred Pedersen & Søn, som er den største skandinaviske producent af både konventionelle og økologiske tomater samt peberfrugter og agurker. 

Drabscheferne Kurt Kragh & Ole Dahl

Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og har indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark. På denne aften 18. maj deler Kragh og Dahl detaljer om sagerne, som du ikke havde mulighed for at læse i aviserne.