Fyn

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til arrangementsansvarlig Paavo Neergaard, tlf. 40 585 585 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


 

Søren Pind - anekdoter fra et langt liv i politik

På denne aften 21. marts, tager Søren Pind dig med helt ind bag kulisserne på Christiansborg og deler anekdoter fra 30 års politisk kamp i magtens korridorer. Skal du med?

SØREN Holmgren - alting handler om indstilling

Kom og hør det populære foredrag "Alting handler om indstilling" 2. april. Historien handler om, hvordan Søren som blind fandt vejen til succes i internationalt erhvervsliv, er både morsom og gribende. Aftenen er for alle, der ønsker at lade sig smitte med motivation og begejstring og samtidig få konkrete værktøjer til selv, at skabe udvikling og forandring - både professionelt og privat.

Eventyrløbet

Inviter dig selv og din familie med til det traditionsrige Eventyrløb i Odense og løb sammen med 22.000 andre i Danmarks største motionsløb på Kr. Himmelfartsdag 30. maj.  

Guidet tur på naturskønne Sprogø

Tag med på guidet tur 20. juni til den normalt lukkede ø Sprogø i Storebælt. En enestående og fredet ø i centrum af mere end tusind års danmarkshistorie. Oplev unik flora og fauna, historiske fortidsminder og moderne tekniske installationer.

Golfmatch 2019

Grib chancen for at vinde hovedpræmien til en værdi af 25.000 kr. Deltag i Business Danmarks golfmatchen, der afholdes på Midtsjælland, i Varde og i Randers.