Fyn

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til arrangementsansvarlig Martin Drikkjær Rüdiger, tlf. 3011 6797 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


 

EN "FÆNGSLENDE" AFTEN BAG TREMMEr - udskudt

Tag med 30. marts på den rutsjebanetur FÆNGSLET i Horsens har været på de sidste år og fortæller om hele udviklingen fra en ikke så prangende fortid som statsfængsel til nutiden som oplevelsesvirksomhed.

The Rocky horror show - aflyst

Oplev The Rocky Horror Show på Odense Teaters Store Scene med Business Danmark 28. april. En kultmusical, der går grassat i glamrock og gavmild erotik

Oplev tomat giganten i Bellinge - aflyst

Tag med på rundvisning 5. maj 2020 hos Alfred Pedersen & Søn, som er den største skandinaviske producent af både konventionelle og økologiske tomater samt peberfrugter og agurker. 

Golfmatchen 2020

Vind et lækkert golfophold for 4 personer med alt betalt. Fredag 8. maj har du chancen for at kvalificere dig til finalen, hvis du bliver en af de tre bedste på Ribe Golfklubs smukke bane.

398 dage som gidsel hos Islamisk stat

Hør Daniel Rye fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertig og med rystende detaljer om sit 13 mdr. lange fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien. 12. maj giver han et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel – en på én gang forfærdelig og gribende historie, der vil holde dig opslugt fra start til slut.

Drabscheferne Kurt Kragh & Ole Dahl

Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og har indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark. På denne aften 18. maj deler Kragh og Dahl detaljer om sagerne, som du ikke havde mulighed for at læse i aviserne. 

Odense Sommerrevy - udskudt

Oplev Stig Rossen, Mathilde Passer, Mette Marckmann, Thomas Mørk og Lars Arvad når Odense Sommerrevy 4. juni, byder os indenfor til den 5. revysæson.