Fyn

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Martin Drikkjær Rüdiger, tlf. 3011 6797 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


 

398 dage som gidsel hos Islamisk stat

Hør Daniel Rye fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertig og med rystende detaljer om sit 13 mdr. lange fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien. 7. april giver han et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel – en på én gang forfærdelig og gribende historie, der vil holde dig opslugt fra start til slut.

KONGERNES FALD

Oplev 3 speedwaylegender 20. maj, til et fantastisk foredragsshow - Erik Gundersen, Ole Olsen og Hans Nielsen.  

SKAB FORANDRINGER MED ADFÆRDSDESIGN

Deltag ved unik aften 25. maj i selskab med Skandinaviens førende ekspert inden for adfærdsdesign - forfatteren bag “Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag”. Det er første (og måske sidste) gang nogensinde, at Morten Münster har sagt ja til at holde et åbent foredrag, så det er nu, du skal slå til!

Odense Sommerrevy

Oplev Stig Rossen, Mathilde Passer, Mette Marckmann, Thomas Mørk og Lars Arvad når Odense Sommerrevy 3. juni, byder os indenfor til den nye revysæson.

business danmark golfmatch

Deltag i den landsdækkende golfturnering og kvalificer dig til finalen. 12. juni mødes vi på Royal Oak  Golfklub, hvor vi skal finde deltagere til finalen på Sct. Knuds Golfklub i august.