Fyn

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Martin Drikkjær Rüdiger, tlf. 3011 6797 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


SKAB FORANDRINGER MED ADFÆRDSDESIGN

Deltag ved unik aften 25. maj i selskab med Skandinaviens førende ekspert inden for adfærdsdesign - forfatteren bag “Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag”. Det er første (og måske sidste) gang nogensinde, at Morten Münster har sagt ja til at holde et åbent foredrag, så det er nu, du skal slå til!

Odense Sommerrevy

Oplev Stig Rossen, Mathilde Passer, Mette Marckmann, Thomas Mørk og Lars Arvad når Odense Sommerrevy 3. juni, byder os indenfor til den nye revysæson.

business danmark golfmatch

Deltag i den landsdækkende golfturnering og kvalificer dig til finalen. 12. juni mødes vi på Royal Oak  Golfklub, hvor vi skal finde deltagere til finalen på Sct. Knuds Golfklub i august.

thomas bjørn - min vej til ryder cup triumfen

Vi glæder os til at se dig til en enestående aften i selskab med en af Danmarks største internationale sportsnavne onsdag 15. september i Jyske Bank Arena Fyn.

398 dage som gidsel hos Islamisk stat

Hør Daniel Rye fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertig og med rystende detaljer om sit 13 mdr. lange fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien. 28. september giver han et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel – en på én gang forfærdelig og gribende historie, der vil holde dig opslugt fra start til slut.

LEGENDERNES AFTEN 

Kom til en uforglemmelig hyldestaften af dansk landsholdsfodbold 4. oktober, når Danmarks mest kendte fodboldkommentator Flemming Toft, tager Preben Elkjær, Brian Laudrup, Thomas Gravesen, Sepp Piontek og landsholdets massør gennem 37 år, Allan Poulsen, med igennem fire årtier med det danske fodboldlandshold.

KONGERNES FALD

Oplev 3 speedwaylegender 10. januar 2022, til et fantastisk foredragsshow - Erik Gundersen, Ole Olsen og Hans Nielsen.