Fyn

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Martin Drikkjær Rüdiger, tlf. 3011 6797 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


besøg gartneri schroll

Kom og vær med, når vi besøger en af Europas største producenter af Hortensia. Gartneriet Schroll producerer Hortensia, Agapanthus (Afrikansk Skærmlilje) og lavendler. Der vil være mulighed for at købe skønne planter med hjem til haven eller altanen og opleve stemningen i det smukke gartneri - og så byder vi på en sandwich og drikke. Det er 19. april i Odense. 

hærdet - med rene dahl andersen

Her tager René Dahl Andersen publikum med ind i en verden af hårdkogte kriminelle og personer fra samfundets mørkeste afkroge. René har levet et ualmindeligt farligt arbejdsliv, som betjent og undercover agent. Og nu er han klar med historier fra en verden, kun meget få virkelig kender.  Det er 27. april i Odense. 

Business danmark match racing

Kom med til en aften fyldt med fart og fede sejlbåde. Vi skal til Match racing i Middelfart 8. maj - og vi lover, at det bliver alt andet end kedeligt! Så skynd dig at sikre dig og en ledsager en billet allerede i dag. 

odense sommerrevy 2023

Odense Sommerrevy løber traditionen tro af stablen igen i 2023, hvor vi allerede nu har sat datoer på vores forestillinger. Kom med og nyd en picnickurv inden forestillingen 24. maj på Engen i Fruens Bøge.

Golfmatchen 2023

Så er det igen tid til at svinge golfkøllerne rundt om i Danmark. Business Danmarks Golfmatch inviterer til indledende runder i Jylland, hvor vi skal besøge Hobro Golfklub lørdag 29. april og Vejen Golfklub lørdag 13. maj.