Fyn

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til arrangementsansvarlig Paavo Neergaard, tlf. 40 585 585 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


 

Eventyrløbet

Inviter dig selv og din familie med til det traditionsrige Eventyrløb i Odense og løb sammen med 22.000 andre i Danmarks største motionsløb på Kr. Himmelfartsdag 30. maj.  

Guidet tur på naturskønne Sprogø

Tag med på guidet tur 20. juni til den normalt lukkede ø Sprogø i Storebælt. En enestående og fredet ø i centrum af mere end tusind års danmarkshistorie. Oplev unik flora og fauna, historiske fortidsminder og moderne tekniske installationer.

Mød tv-lægen fra "Lægen flytter ind"

Oplev den kontante og hudløst ærlige læge fra tv-programmet "Lægen flytter ind", der med sin direkte form har taget programdeltagerne med storm og fået dem til at ændre deres liv. Tag med 7. november og få inspiration til selv at ændre dit liv.

Golfmatch 2019

Grib chancen for at vinde hovedpræmien til en værdi af 25.000 kr. Deltag i Business Danmarks golfmatchen, der afholdes i Varde.

Linkedin peptalk

Kom og hør om Social Selling på LinkedIn 26. august. I Danmark er der 2 millioner mennesker på LinkedIn. Du kan lave forretninger med dem alle sammen, og det er ikke svært at lære.