Fra rotteræs til trivsel

Oplever du også nogle gange, at du har alt for travlt, at du bruger tiden på det forkerte, og at du ønsker dig mere trivsel, passion og mening i din hverdag, så er dette webinar noget for dig.

På webinaret ”Fra rotteræs til trivsel” mandag 5. november kl. 19.00 - 20.30 lærer at dele dine aktiviteter i hverdagen ind i forskellige zoner:

  • Ørkenen
  • Rotteræset
  • Oasen
  • Stærkest-zonen

- og du lærer, hvordan du kan blive bedre til at styre, hvilken zone du helst vil være i.

TILMELD DIG GRATIS  - se evt. webinaret sammen med dine venner og kolleger

Webinaret er tredje del af trilogien om positiv psykologi med Mikael Kamber. Og bare rolig – hvis du ikke var med til de to første, kan du godt springe på her.

Tidligere deltagere siger:
"Mikael Kamber formår at gøre komplekse elementer til gode brugbare hverdagsregler. Webinaret er et hurtigt kick-off til at få styr på dig selv igen. Så tak for det!", siger Josefine Bjerrum.

Om Mikael Kamber

Mikael Kamber (født 1967) er journalist, forfatter og studievært på TV2 Nyhederne. Han er også uddannet i positiv psykologi i USA og forfatter til bøgerne ”Vi er bedst, når vi er glade” og ”Stærkere – dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder”.
Tidligere har Mikael Kamber blandt andet været mediedirektør i DR og adm. direktør. og chefredaktør for Danmarks største regionale dagblad, JydskeVestkysten. I bladhuset havde han blandt andet øverste ansvar for en stor salgs- og marketingafdeling.