Positiv psykologi med Mikael Kamber

Hør Mikael Kamber fortælle om fordelene ved et positiv mindset 20. august kl. 19

Lad det positive fylde din hverdag

Hver dag bliver vi bombarderet med positive og negative indtryk på jobbet og hjemme. Det er helt naturligt. Spørgsmålet er, hvordan du bedst håndterer de negative energikrævende følelser og maksimerer de positive vibes?

Trilogi om positiv psykologi

Få svarene på det og meget mere, når tv-vært Mikael Kamber 3 aftener i efteråret toner frem midt i din dagligstue for at inspirere dig med banebrydende viden inden for hjerneforskning og positiv psykologi.

Du ser foredraget live på nettet, hvor Mikael Kamber undervejs svarer på dine spørgsmål.

Fyld lys ind i mørket og brug 1 time, når vi 20. august kl. 19 blænder op for det 1. foredrag i vores webinar-trilogi om positiv psykologi.

Lukket for tilmelding

 

Om Mikael Kamber

Mikael Kamber (født 1967) er journalist, forfatter og studievært på TV2 Nyhederne. Han er også uddannet i positiv psykologi i USA og forfatter til bøgerne ”Vi er bedst, når vi er glade” og ”Stærkere – dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder”.

Tidligere har Mikael Kamber blandt andet været mediedirektør i DR og adm. direktør. og chefredaktør for Danmarks største regionale dagblad, JydskeVestkysten. I bladhuset havde han blandt andet øverste ansvar for en stor salgs- og marketingafdeling.