Kom med til faglige og sociale arrangementer

Hvert år arrangerer vi op mod 100 faglige og sociale arrangementer for vores medlemmer rundt i hele landet. Så mon ikke vi også har noget, der interesserer dig?

Som medlem får du adgang til en række arrangementer, hvor du kan udvide dit netværk og opleve spændende oplægsholdere. Vi besøger desuden nogle af Danmarks mest kundeorienterede virksomheder og arrangerer korte workshops og webinarer, der kan styrke dine kompetencer.

Flere arrangementer er gratis for medlemmer, mens andre udbydes mod betaling – dog oftest til en stærkt reduceret pris. Du er naturligvis velkommen til arrangementer i alle afdelinger. Tilmeld dig nu, og få fuld valuta for dit medlemskab.

Tjek arrangementskalenderen

Tag en ven med

Vi vil altid gerne møde nye mennesker, og derfor kan du ved udvalgte arrangementer tage en ven eller kollega med, som ikke er medlem af Business Danmark. Læs arrangementsbeskrivelsen eller kontakt din lokalafdeling, hvis du er i tvivl om dine muligheder.

Har du en idé til et arrangement?

Vi tager imod alle forslag til nye arrangementer med kyshånd. Har du en kontakt eller en god idé, så er du altid velkommen til at kontakte den arrangementsansvarlige i din lokalafdeling.