Book et gratis fagligt foredrag til din arbejdsplads

Investér i dig og dit team - få gratis faglighed, hvor og når det passer dig

Business Danmark LIVE er et fagligt tilbud til dig og dit salgsteam med 5 bud på, hvordan I optimerer salget i en tid, hvor kunderne har magten og sælgerens rolle er ændret radikalt.

Vi kommer helt gratis ud på din hjemmebane med 1-1½ times inspiration og konkrete værktøjer til at styrke salget, kulturen og jeres kommunikation.

Du skal blot samle minimum 5 kolleger, vælge et tema og foreslå, hvornår det passer dig. Hør hvilke oplæg, der matcher netop din virksomhed - kontakt Mads Haus Honoré Tjustrup på mail.

Der er rift om foredragene. I øjeblikket er det fuldt booket et stykke tid frem.

Book et foredrag - næste ledige tid i Juni

Vælg mellem 5 temaer

 • Adfærdsdesign slår alle salgsmodeller
  Hør, hvordan du ud fra 5 enkle adfærdsprincipper designer en knivskarp salgsproces, som rammer indkøberen/kunden lige i maven. Adfærdsdesign handler om, hvordan vi ubevist reagerer og træffer mere eller mindre smarte beslutninger. Foredraget handler basalt set om, hvordan du bedst skaber forandringer.
 • Sælg mere med en stærk kultur
  Salgskulturen er evig dynamisk. Sammen sætter vi fokus på, hvordan du sikrer at din salgskultur understøtter dine og virksomhedens forretningsmæssige mål og bliver tydelig overfor dine kunder og samarbejdspartnere. En stærk salgskultur styrker både dine resultater og giver din virksomhed en klar identitet.
 • Guiden til maksimal gennemslagskraft
  Få en række simple brugbare redskaber, som lærer dig at kommunikere værdidrevet, og som øger din gennemslagskraft. Det er lettere sagt end gjort at være kundeorienteret. Dette oplæg zoomer ind på, hvordan du skaber en salgsproces, der styrker din kundetilgang og dine kunderelationer.
 • Tips til content og social selling 
  Vær skarp på din kommunikation og content på sociale medier. Sammen gennemgår vi tendenser og udviklingen samt ser nærmere på hvilke simple, men brugbare, redskaber der giver mest værdi, og nemmest indføres i jeres virksomhed. Få metoder, tips og tricks, der styrker salget i det digitale univers.
 • Embracing stress

  Hvorfor er stress godt for dig? Vi forveksler tit ”travlhed” med ”stress”. Det er faktisk et langt større problem end stress som reel lidelse. For så ryger vi ofte ud i at frygte stress og gør alt for at undgå det, for det er jo farligt. Få et skarpt input på, hvad stress reelt er, og hvordan du skaber god balance mellem travlhed, ambitioner og krav – uden at dø af stress.

 

BD Live er som udgangspunkt gratis, men hvis virksomheden ønsker mere end et foredrag, kan virksomheden blive bedt om at dække transportomkostninger for foredrag nr. to og flere.