Commercial Talks

Hør hvordan du producerer kvalitetsindhold til sociale medier - gode råd, tips og tricks og guidelines. Bliv også klogere på hvordan netværk og personlig branding er vejen til en succesfuld karriere, og lær 3-trins modellen, der giver dig det bedste udgangspunkt til lønforhandlingen.

Se commercial talks

 

Business Danmark Live

Et fagligt tilbud til dig og dit salgsteam med 5 bud på, hvordan I optimerer salget i en tid, hvor kunderne har magten og sælgerens rolle er ændret radikalt. Vi kommer helt gratis ud på din hjemmebane med 1-1½ times inspiration og konkrete værktøjer til at styrke salget, kulturen og jeres kommunikation.

læs mere her

 

Webisodes

Business Danmark jagter kundefokus hos en række danske virksomheder, hvor kunden er i centrum. Hør hvordan Spar Nord, Brød og SAS Cargo gør.

Se webisodes

 

 

Bliv medlem nu

I Business Danmark får du:

  • En stærk karrierepartner, der forstår og repræsenterer din faglighed
  • Dygtige jurister i ryggen, som kender alle dine rettigheder og vinder over 85% af de retssager, vi fører
  • Fuld adgang til Commercial Academy spækket med inspiration, events, værktøjer og rabatter til at styrke din udvikling
  • Og så bliver du en del af Danmarks største professionelle netværk for salg og marketing med over 27.000 medlemmer

Du får det hele for kun 167 kr. om måneden. Tilmelder du dig samtidig vores a-kasse, får du en af Danmarks billigste kombinationsløsninger for kun 637 kr./md.

I Business Danmark har vi knap 70 års erfaring med at hjælpe og udvikle både medarbejdere, ledere og selvstændige, der ser verden fra en kommerciel vinkel.