Tag akademiuddannelse i kundefokuseret salg

Leder du efter en anerkendt uddannelse på KAM-niveau, som styrker din præstationer på jobbet, levner tid til familien og giver dig en videregående uddannelse på cv-et? Så er vores nye akademiuddannelse Sales & Customer Development som skræddersyet til dig. 

Få betalt uddannelsen

Regeringens Omstillingsfond kan bruges til at betale akademi- og diplomuddannelser - derfor kan du tage uddannelsen gennem os for helt ned til 3.000 kr. (normalpris 17.700 kr.) Læs mere om tilskudsreglerne eller ring til Kasper Rubæk på 4091 6103 eller skriv til ham.

Sådan er uddannelsen

På 18 undervisningsdage og tre sammentænkte moduler i strategisk salg, digitalt salg og salgspsykologi, får du teoretisk indblik og konkrete værktøjer til at digitalisere og kundeorientere dit salg. Du får:

  • En videregående uddannelse på cv-et, mens du er i job
  • Ny teori og værktøjer, du straks kan omsætte til værdi på jobbet
  • Mulighed for at passe uddannelse, job og privatliv samtidig
  • Betalt uddannelse via Omstillingsfonden - hvis du opfylder to enkle krav

Tilmeld dig i Rødovre - se næste holdstart

Tilmeld dig i Kolding - se næste holdstart

Læs mere om krav til tilskud fra omstillingsfonden

Uddannelsen består af et indledende fag i projektskrivning samt akademifagene salgspsykologi og grundlæggende salg, strategisk salg og digital markedsføring. Fagene er en del af akademiuddannelsen i salg og markedsføring og udbydes af IBA Erhvervsakademi Kolding i samarbejde med Cphbusiness.
Læs mere om studieordningen og økonomiske tilskud