Tag akademiuddannelse i kundefokuseret salg

Leder du efter en anerkendt uddannelse på KAM-niveau, som styrker din præstationer på jobbet, levner tid til familien og giver dig en videregående uddannelse på cv-et?

Så er vores nye akademiuddannelse Sales & Customer Development som skræddersyet til dig. Du kan oveni købet få 90% af uddannelsen betalt gennem ny fond.

På 18 undervisningsdage og tre sammentænkte moduler i strategisk salg, digitalt salg og salgspsykologi, får du teoretisk indblik og konkrete værktøjer til at digitalisere og kundeorientere dit salg.

Du får:

 • En videregående uddannelse på cv-et, mens du er i job
 • Ny teori og værktøjer, du straks kan omsætte til værdi på jobbet
 • Mulighed for at passe uddannelse, job og privatliv samtidig
 • Betalt uddannelse via Omstillingsfonden - hvis du opfylder to enkle krav

Så let får du 10.000 kr. til uddannelse

Tilskuddet fordeles efter først til mølle princippet, indtil pengene er brugt op.

Emilie Fabian, key account manager i Sæther, har netop afsluttet første del af uddannelsen med støtte fra Omstillingsfonden.

”Jeg får teori, værktøjer og sparring fra de andre kursister, jeg direkte kan bruge på jobbet. De spredte undervisningsdage gør, jeg kan passe job, privatliv og få papirer på mine færdigheder samtidig”, siger hun.

Tilmeld dig i Rødovre - se næste holdstart

Tilmeld dig i Kolding - se næste holdstart

Det får du

Sales & Customer Development - en af Danmarks mest målrettede uddannelser på akademiniveau - er designet af Business Danmark og IBA Kolding. Den består af tre moduler med hver seks undervisningsdage: Strategisk salg, digitalt salg og salgspsykologi. Over overhalvandet år får du 18 undervisningsdage, tre eksamener og 30 offentligt anerkendte ECTS-point.

Tag uddannelsen gennem os for kun 17.700 kr. og spar over 10.000 kr. Hør om uddannelsen hos Kasper Rubæk - ring på 4091 6103 eller skriv til ham.

Du lærer om

 • Salgsstrategier, motivation og ledelse
 • Digitalt salg og salg via sociale medier
 • Udvikling af kunder, relationer og forretning
 • Salgspsykologi, personprofiler og kommunikation
 • Professionelle kundemøder og præsentationsteknik
 • Social selling samt markeds- og kundeanalyser via sociale kanaler
 • Online marketing, fx søgemaskineoptimering, digital annoncering og e-mail marketing

Det bliver du i stand til

Over halvandet år lærer du at analysere, lede og gennemføre salg og kundeudvikling på strategisk niveau. Du får overblik over dine leadkanaler og bliver i stand til at lave effektiv key account management.

Samtidig får du grundig træning i digitale metoder og værktøjer, som kan øge dit salg, fx søgemaskineoptimering (SEO), digital annoncering, e-mail marketing (nyhedsbreve) og social selling.

Endelig får du solid viden om salgspsykologi, kundetyper og kundeadfærd, så du kan designe din kommunikation og salgsindsats til den enkelte kunde.

Målgruppe og niveau

Uddannelsen er for dig, der arbejder professionelt med salg og udvikling af kunder og relationer. Du er måske account eller key account manager, sælger, salgschef eller rådgiver.

Uddannelsens moduler er en del af akademiuddannelsen i salg og markedsføring. En akademiuddannelse er en kort videregående uddannelse. Du kan evt. læse videre og tage en fuld akademiuddannelse, som består af 60 ECTS + 60 point for erhvervserfaring.

Uddannelsen består af et indledende fag i projektskrivning samt akademifagene salgspsykologi og grundlæggende salg, strategisk salg og digital markedsføring. Fagene er en del af akademiuddannelsen i salg og markedsføring og udbydes af IBA Erhvervsakademi Kolding i samarbejde med Cphbusiness.
Læs mere om studieordningen og økonomiske tilskud