Tag akademiuddannelse i kundefokuseret salg

Udrust dig selv eller dit salgsteam med præcis de kompetencer virksomhederne efterspørger lige nu – og få samtidig en offentlig anerkendt salgsuddannelse.

En moderne sælger skal tænke mere digitalt, kommercielt og kundeorienteret end nogensinde.

Netop de kompetencer og værktøjer får du på Sales & Customer Development - en af Danmarks mest målrettede uddannelser på akademiniveau, designet af Business Danmark og IBA Kolding.

Tag uddannelsen gennem os til kun 17.700 kr. og spar mere end 10.000 kr. på den samlede linje.

Få dækket 90% af uddannelsen gennem en ny fond

Tilmeld dig i Rødovre med start i oktober - eller i Kolding med start i januar 2019. Hør om uddannelsen hos Kasper Rubæk - ring på 4091 6103 eller skriv til ham.

Tilmeld dig i Rødovre - se næste holdstart

Tilmeld dig i Kolding - se næste holdstart

Uddannelsen består af tre moduler med hver seks undervisningsdage: Strategisk salg, digitalt salg og salgspsykologi. Over overhalvandet år får du 18 undervisningsdage, tre eksamener og 30 offentligt anerkendte ECTS-point.

Du lærer om

  • Salgsstrategier, motivation og ledelse
  • Digitalt salg og salg via sociale medier
  • Udvikling af kunder, relationer og forretning
  • Salgspsykologi, personprofiler og kommunikation
  • Professionelle kundemøder og præsentationsteknik
  • Social selling samt markeds- og kundeanalyser via sociale kanaler
  • Online marketing, fx søgemaskineoptimering, digital annoncering og e-mail marketing

Det bliver du i stand til

Over halvandet år lærer du at analysere, lede og gennemføre salg og kundeudvikling på strategisk niveau. Du får overblik over dine leadkanaler og bliver i stand til at lave effektiv key account management.

Samtidig får du grundig træning i digitale metoder og værktøjer, som kan øge dit salg, fx søgemaskineoptimering (SEO), digital annoncering, e-mail marketing (nyhedsbreve) og social selling.

Endelig får du solid viden om salgspsykologi, kundetyper og kundeadfærd, så du kan designe din kommunikation og salgsindsats til den enkelte kunde.

Målgruppe og niveau

Uddannelsen er for dig, der arbejder professionelt med salg og udvikling af kunder og relationer. Du er måske account eller key account manager, sælger, salgschef eller rådgiver.

Uddannelsens moduler er en del af akademiuddannelsen i salg og markedsføring. En akademiuddannelse er en kort videregående uddannelse. Du kan evt. læse videre og tage en fuld akademiuddannelse, som består af 60 ECTS + 60 point for erhvervserfaring.

Uddannelsen består af et indledende fag i projektskrivning samt akademifagene salgspsykologi og grundlæggende salg, strategisk salg og digital markedsføring. Fagene er en del af akademiuddannelsen i salg og markedsføring og udbydes af IBA Erhvervsakademi Kolding i samarbejde med Cphbusiness.
Læs mere om studieordningen og økonomiske tilskud