Skab forretning med purpose branding

Marketing Update er en række gratis arrangementer til dig, der vil mere med marketing. Konceptet består af en række oplæg fra eksperter, der deler ud af sin viden og giver dig konkrete værktøjer til at styrke din egen marketing-profil.

Har du markante holdninger?

Når 60% af alt content fra virksomheder opleves som støj, og 74% af alle brands ikke ville blive savnet, hvis de forsvandt, er der grund til at spørge sig selv, hvad der skal til for at skabe kommunikation med effekt og værdi.

Rune Dalgaard, director & partner i Advice, zoomer ind på buzzwordet purpose branding, og fører dig igennem en række vellykkede eksempler på virksomheder, der tør kommunikere markante holdninger. Derudover giver Rune dig indblik i, hvad purpose branding betyder for virksomheder, markedet, kundernes forventninger fremover, og så får du en række værktøjer til, hvordan du bedst arbejder med purpose branding, så det faktisk skaber forretning.

Rune Dalgaard, Advice - director & partner

Rune er brand- og marketingstrateg med et skarpt øje for kobling af forretningsstrategi, indsigt og løsninger, der flytter mennesker og holdninger. Han har de seneste ti år arbejdet indgående med brands, kernefortællinger og kunderejser. Rune er leder af teamet Branding & Marketing.
Derudover holder han ofte eksterne foredrag, bruges som ekspert i medierne og fungerer som censor på flere danske universiteter.

Tag en kollega gratis med

Kender du en, der burde være medlem af Business Danmark, kan du invitere vedkommende gratis med til arrangementet. Vi ringer til din gæst et par dage efter arrangementet. Hvis vedkommende vælger at melde sig ind i Business Danmark, får I begge et gavekort på 500 kr. fra Gavekortet.dk. Læs mere her.

Marketing Update - del 4 afholdes på Sjælland og i Jylland i august 2019.
Dato, tid og sted kommer snarest

Program

Kl. 16.15 Skab forretning med purpose branding
Kl. 17.30 Pause & sandwich - 15 min
Kl. 18.45 Tak for i dag
Arrangementet er gratis.

 

Marketing Update

Er en opdatering til dig, der vil mere med marketing. Hør oplæg fra eksperter, der deler ud af sin viden og giver dig konkrete værktøjer til at styrke din egen marketing-profil.
Arrangementsrækken indeholder disse 5 områder - læs mere om konceptet her.

Del 1: Guiden til det gode content-setup
Del 2: Kend de nye forbrugere – Generation Z
Del 3: 10 tricks til brug af data på sociale medier
Del 4: Skab forretning med purpose branding
Del 5: Boost dine resultater med effektiv annoncering