Boost dine resultater med effektiv annoncering

Marketing Update er en række gratis arrangementer til dig, der vil mere med marketing. Konceptet består af en række oplæg fra eksperter, der deler ud af sin viden og giver dig konkrete værktøjer til at styrke din egen marketing-profil.

Får du nok ud af dine mediekroner?

Vi får hele tiden at vide, at ingen af de digitale medier er gratis mere, men mange af os har endnu ikke knækket koden til, hvordan vi får mest ud af vores investering.

Natasja og Josephine fra Advice zoomer ind på, hvilken rolle annoncering faktisk spiller i dag og hjælper med argumenter for at få budgetterne igennem i baglandet.

De guider dig desuden igennem de mest gængse digitale platforme, viser hvilke annonceringsmuligheder der er, og giver dig tips og tricks til, hvordan du får mest ud af dine penge – med det bedste indhold.

Natasja Qvist Geysner, Advice - media advisor

Natasja er ekspert i media buying og eksekvering af kampagner på sociale kanaler. Hun har oparbejdet dybdegående viden om, hvordan man tilrettelægger annoncering, der skaber effekt og resultater hos målgruppen. Derudover er hun er skarp formidler og underviser ofte kunder i, hvordan de kan forbedre deres annoncering.

Josephine Ludvigsen, Advice - social media advisor

Josephine er en erfaren rådgiver og beskæftiger sig content-aktivering og strategi på sociale medier. Hun er særligt specialiseret i større crossmedia setups og står blandt andet bag store kampagner for Københavns Lufthavne, Karolines Køkken og Swipp. Josephine afholder ofte workshops for Advices kunder.

 

Tag en kollega gratis med

Kender du en, der burde være medlem af Business Danmark, kan du invitere vedkommende gratis med til arrangementet. Vi ringer til din gæst et par dage efter arrangementet. Hvis vedkommende vælger at melde sig ind i Business Danmark, får I begge et gavekort på 500 kr. fra Gavekortet.dk. Læs mere her.

Marketing Update - del 5 afholdes på Sjælland og i Jylland i oktober 2019.
Dato, tid og sted kommer snarest

Program

Kl. 16.15 Boost dine resultater med effektiv annoncering
Kl. 17.30 Pause & sandwich - 15 min
Kl. 18.45 Tak for i dag
Arrangementet er gratis.

 

Marketing Update

Er en opdatering til dig, der vil mere med marketing. Hør oplæg fra eksperter, der deler ud af sin viden og giver dig konkrete værktøjer til at styrke din egen marketing-profil.
Arrangementsrækken indeholder disse 5 områder - læs mere om konceptet her.

Del 1: Guiden til det gode content-setup
Del 2: Kend de nye forbrugere – Generation Z
Del 3: 10 tricks til brug af data på sociale medier
Del 4: Skab forretning med purpose branding
Del 5: Boost dine resultater med effektiv annoncering