10 tricks til brug af data på sociale medier

Marketing Update er en række gratis arrangementer til dig, der vil mere med marketing. Konceptet består af en række oplæg fra eksperter, der deler ud af sin viden og giver dig konkrete værktøjer til at styrke din egen marketing-profil.

Bruger du datadrevet kommunikation?

Hvordan udnytter man som virksomhed eksisterende data til at skabe endnu stærkere kommunikation med kunderne på tværs af digitale kanaler? Niels Tybjerg, senior advisor i Advice, giver dig 10 tricks, du straks kan gå hjem og implementere.

Vi ser på, hvordan du øger effekten af din marketing, hvordan du bedst opfylder dine kunders ønsker og behov og hvilke produkter og services, der har de smarteste og stærkeste muligheder.

Alle tricks og metoder tager udgangspunkt i offentligt tilgængelige data eller værktøjer, som du og din virksomhed gratis eller billigt kan tage i brug. Oplægget er ikke en tur i helikopteren, men i stedet en helt lavpraktisk tilgang til at blive mere datadreven, effektiv og målrettet i dit daglige arbejde med salg og marketing.

Niels Tybjerg, Advice - senior advisor

Niels opfinder, udtænker og eksekverer indhold på tværs af digitale platforme og kanaler. Han rådgiver på tværs af content marketing, marketing automation, konverteringsoptimering, SEO og intelligent brug af data og er samtidig en ofte benyttet oplægsholder på konferencer, seminarer og netværksarrangementer.

Tag en kollega gratis med

Kender du en, der burde være medlem af Business Danmark, kan du invitere vedkommende gratis med til arrangementet. Vi ringer til din gæst et par dage efter arrangementet. Hvis vedkommende vælger at melde sig ind i Business Danmark, får I begge et gavekort på 500 kr. fra Gavekortet.dk. Læs mere her.

Marketing Update - del 3 afholdes på Sjælland og i Jylland i april 2019.
Dato, tid og sted kommer snarest

Program

Kl. 16.15 10 tricks til brug af data på sociale medier
Kl. 17.30 Pause & sandwich - 15 min
Kl. 18.45 Tak for i dag
Arrangementet er gratis.

 

Marketing Update

Er en opdatering til dig, der vil mere med marketing. Hør oplæg fra eksperter, der deler ud af sin viden og giver dig konkrete værktøjer til at styrke din egen marketing-profil.
Arrangementsrækken indeholder disse 5 områder - læs mere om konceptet her.

Del 1: Guiden til det gode content-setup
Del 2: Kend de nye forbrugere – Generation Z
Del 3: 10 tricks til brug af data på sociale medier
Del 4: Skab forretning med purpose branding
Del 5: Boost dine resultater med effektiv annoncering