Tests og værktøjer

Inspiration og værktøj

Vi har udviklet en salgsprofiltest, der kan give dig nogle rigtig gode pejlemærker i forhold dit arbejde som sælger. Testen er et rigtig godt værktøj til dig, der gerne vil blive klogere på dig selv - og den omverden, du arbejder/agerer i.

Prøv også vores marketingprofiltest for at blive klogere på din rolle i marketingteamet

Et stærkt netværk har i dag stor betydning og kan bruges til mange ting. Som rambuk til at finde nyt job, nye samarbejdspartnere eller faglig inspiration.

Tilmeld dig LinkedIn gruppen ”Business Danmark – netværk for salg & marketing”. Her kan du sparre og videndele med flere tusinde med interesse for salg og marketing - og finde job eller blive headhuntet.

Du kan også downloade vores E-bog "Få toptunet LinkedIn profilen - for dig i salg og marketing", der indeholder en let trin-for-trin guide til at optimere profilen. Der er også et særligt afsnit om Social Selling.

Der findes flere store grupper på LinkedIn, som udelukkende har fokus på jobsøgning - den største danske gruppe hedder "Netværk hvor jobsøgende og arbejdsgivere mødes".

Læs vores karrierebog, der giver dig 10 gode tips til at blive den bedste medarbejder på jobbet.

Og læs om hvad medlemmerne forventer af markedet i Salgsbarometer 2018 - og få 8 gode tips til at forbedre virksomhedens bundlinje.