Lær en businessbog på 15 minutter - på dansk

Microlearn er et helt nyt koncept, der giver dig læring fra de bedste erhvervsbøger på under 15 minutter - og på dansk. Se dem på PC, mobil eller tablet og lyt til dem i bilen eller når det ellers passer dig.

Gratis for medlemmer

Som medlem af Business Danmark får du et års gratis medlemskab af Microlearn, men du kan godt få en eksklusiv smagsprøve på tre forskellige bøger:

  • InBound Marketing er skrevet af top marketeers og iværksættere, der giver dig den nyeste viden om kundeadfærd og digitale trends. Her lærer du om leadhøstning, visuel markedsføring, content marketing og alle de ting, der gør dig synlig onlline og skaber engagement
  • The Sales Leaders Problem Solver er bogen som alle salgschefer ville ønske de havde læst før de blev salgschefer. Forfatteren gennemgår alle salgschefens forskellige roller og udfordringer. Både nye og erfarne salgschefer får nye værktøjer til at lede sit salgsteam og blive fair, effektive og stærke problemløsere.
  • Conversations that Sell lærer dig at få kundernes opmærksomhed og få ordren hjem ved hjælp af en meningsfyldt fælles samtale, der skaber relevans og relationer. Bogen gennemgår forfatterens fem trins model for samtaleteknik i salget. Lær at forøge dit salg ved at holde opmærksomheden under en samtale hvor den hører hjemme – hos kunden.

Se og lyt til dem nu:

Jeg er ikke medlem      Jeg er medlem