Sæt fart på din karriere

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere? Hvad end du søger et løft i dit nuværende job, eller er på jagt efter et nyt, så kan vi hjælpe dig videre. Som medlem af Business Danmark er du sikret en karrierepartner for livet. Vi kender vilkårene og tendenserne i din branche, og vi ved, hvad der kræves for at få succes. Derfor stiller vi en række tilbud og værktøjer til rådighed for dig, så du kan tage det næste skridt i din karriere.

Bestil en gratis sparringssamtale

Som medlem af Business Danmark kan du bestille en personlig sparringssamtale kvit og frit. Du bestemmer 100% hvad samtalen skal handle om, og så sørger vi for at matche dig med den rigtige rådgiver. Emnerne kan være mange, og vi rådgiver bl.a. om karriereudvikling, CV og ansøgning, konkrete arbejdsudfordringer eller stress og arbejdsglæde.

Der kan i sommerferien være længere ventetid på sparring.

Bestil sparring - kræver login

Sådan foregår sparringen

Karrieresparring handler om det mest interessante i verden. Dig. Vær grundig forberedt på en times intensiv dialog med sved på panden. Skriv dit tema og formål allerede, når du booker, så får du maksimal udbytte af sessionen, der foregår over telefonen eller Skype mellem kl. 8.30-16.

I Business Danmark får du:

  • En stærk karrierepartner, der forstår og repræsenterer din faglighed
  • Dygtige jurister i ryggen, som kender alle dine rettigheder og vinder over 85% af de retssager, vi fører
  • Fuld adgang til Commercial Academy spækket med inspiration, events, værktøjer og rabatter til at styrke din udvikling
  • Og så bliver du en del af Danmarks største professionelle netværk for salg og marketing med over 27.000 medlemmer
 

Bliv medlem nu

Du får det hele for kun 167 kr. om måneden. Tilmelder du dig samtidig vores a-kasse, får du en af Danmarks billigste kombinationsløsninger for kun 637 kr./md.

I Business Danmark har vi knap 70 års erfaring med at hjælpe og udvikle både medarbejdere, ledere og selvstændige, der ser verden fra en kommerciel vinkel.