Jobannoncer

Annonce fra StepStone

Webmaster med grafiske evner søges til førende IT-virksomhed

Virksomhed: NTI A/S

Geografi: Værløse

Her er muligheden for en spændende og udfordrende stilling som webmaster i en ambitiøs, europæisk IT-virksomhed med reference til vores Group Marketing Manager.
Annonce fra StepStone

Senior Business Development Manager, Pharma Services

Virksomhed: Unilabs A/S

Geografi: Copenhagen, Denmark

Are you ready for a new challenge in international sales within biotech? Do you have what it takes to build strong partnerships with global pharmaceutical companies and local healthcare providers? Do you get excited about helping patients to better and more advanced treatment through cutting-edge new biotechnology?
Annonce fra StepStone

Projektkoordinator

Virksomhed: Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)

Geografi: København S

Vil du være med til at spare det offentlige for millioner? Kan du stå på egne ben, og er du god til at skabe overblik med mange bolde i luften? Motiveres du af operationelle opgaver, og trives du med en bred kontaktflade både internt og eksternt? Så er det dig, vi søger til en stilling som koordinator til vores ledelsesteam i udbudsafdelingen.
Annonce fra StepStone

Destinationschef til visit Lolland-Falster A/S

Virksomhed: Business Lolland-Falster

Geografi: Maribo

Brænder du for turisme, gæsteservice, forretningsudvikling og marketing? Og har du mod på at stå i spidsen for etablering og udvikling af LollandFalsters nye destinationsselskab Visit Lolland-Falster A/S?
Annonce fra StepStone

Erfaren CRM-koordinator

Virksomhed: Nordnet Bank, Filial af Nordnet Bank AB, Sverige

Geografi: Copenhagen

Vil du være med til at gøre det enkelt at investere? Brænder du for e-mailmarketing og digital markedsføring – og kan du skrive om investering og pension i øjenhøjde? Så er det her jobbet for dig!
Annonce fra StepStone

Sælger/Salgskonsulent

Virksomhed: LyderJohnsen A/S

Geografi: Skjern

LyderJohnsen søger på vegne af Gibo Plast A/S. Med reference til Salgs & Marketingschefen får du ansvaret for at yderligere udbygge og styrke salget på det danske hjemmemarkedet og de nære eksportmarkeder.
Annonce fra StepStone

Sælger

Virksomhed: Sensu A/S

Geografi: Aarhus

Sensu søger på vegne af Skan Retail. Med reference til den europæiske salgsdirektør bliver dit primære fokusområde at udvikle det danske marked med virksomhedens nye produktlinje. Din vigtigste opgave heri er at udforske og lytte til kundens behov og efterfølgende omsætte disse til løsninger.
Annonce fra StepStone

Sales Manager

Virksomhed: Dencrypt A/S

Geografi: Hvidovre

Vi søger en erfaren Sales Manager til vores kontor i København. Du får den centrale rolle i salgsarbejdet omkring vores Dencrypt Communication Solutions produkter samt projektsalg af vores Core teknologiplatform.
Annonce fra StepStone

Key Account Manager

Virksomhed: Selectors P/S

Geografi: Kolding

Selectors søger på vegne af Dansk Gummi Industri A/S. Hos Dansk Gummi Industri peger pilen på vækst og som KAM bliver du en væsentlig person i, at sikre gennemførslen af vækstplanerne. Her fokuseres især på at skabe mere projektorienteret salg og etablere samarbejde med flere store kunder.
Annonce fra StepStone

Head of International Sales

Virksomhed: HAY

Geografi: Horsens or Copenhagen

Would you like to take on an influential newly established role in HAY? Are you passionate about sales, design, furniture and accessories and want to be part of an international design company? HAY is looking for a talented and sales driven Head of International Sales to lead and develop our growth internationally.