Jobannoncer

Annonce fra StepStone

Projektkoordinator/Projektleder

Virksomhed: Brandvenue

Geografi: Frederiksberg

Vil du være en del af Danmarks stærkeste eventbureau? Brandvenue søger en dygtig og engageret projektkoordinator/projektleder, som skal være med til at styrke vores eventafdeling, og fortsætte den positive udvikling Brandvenue har gået igennem de seneste år.
Annonce fra StepStone

Regional Sales Driver EMA - Electronic Controls & Services

Virksomhed: Danfoss A/S

Geografi: Denmark, Germany

You will be driving the Electronic Controls & Services (EC&S) strategic alignment with sales organizations and with key customers in the regions and you will centralize extensive knowledge of current market conditions and lead regional sales organization to build up strong and competent teams to be able to tackle all necessary disciplines needed.
Annonce fra StepStone

Dygtig og selvkørende sælger – Jylland og Fyn

Virksomhed: Peeq ApS

Geografi: Jylland og Fyn

Peeq søger for Ensinger Danmark A/S en dygtig kørende sælger. Du får ansvaret for salget af Ensinger Danmark´s produkter og løsninger til eksisterende og nye kunder, herunder canvas, teknisk rådgivning, aftersales og servicering i Jylland og på Fyn.
Annonce fra StepStone

CRM Manager

Virksomhed: CBB Mobil

Geografi: København

Data intelligence og marketing automation bliver mere og mere centralt for vores marketing og CBB’s succes. Vi bruger Salesforce Marketing Cloud til at drive CRM-arbejdet, og nu har vi brug for en dygtig CRM Manager til at stå i spidsen for denne vigtige del af vores go-to-market approach. Lyder det spændende?
Annonce fra StepStone

Presse og kommunikationskonsulent

Virksomhed: Telenor

Geografi: København

Har du solid erfaring med presse- og kommunikationsrådgivning, og har du evnen til både at arbejde strategisk og eksekvere? Så er det måske dig, vi søger som ny kollega i Telenors kommunikationsafdeling.
Annonce fra StepStone

Jr. Key Account Manager

Virksomhed: Zwilling J. A. Henckels Skandinavien A/S

Geografi: Ballerup

Can you drive sales? Are small electrical appliances something that you know about? Are you passionate about brands and retailing? Are you ready to take on a challenge?
Annonce fra StepStone

Salgsagenter som selvstændige erhvervsdrivende

Virksomhed: Berendsohn AG Tyskland

Geografi: Fyn og Syd- og Sønderjylland

I rollen som salgsagent kommer du til at arbejde som selvstændig erhvervsdrivende med ansvar for rådgivning og salg i dit distrikt, hvor du under hensyntagen til konceptet – i høj grad selv har indflydelse på, hvor du kører hen og hvem, du kontakter. Målet er blot, at du sælger Berendsohns produkter.
Annonce fra StepStone

Hands-on produktionschef

Virksomhed: Jobindex A/S

Geografi: Silkeborg

Vi søger på vegne af Nordic Sense. Som produktionschef foregår størstedelen af din dag på produktionsgulvet sammen med 25-35 medarbejdere – primært operatører og produktionsmedarbejdere.
Annonce fra StepStone

Business Development Director

Virksomhed: Sensu A/S

Geografi: Vejle

Sensu søger på vegne af Fertin Pharma. As our new Business Development Director, you will report to the CEO of MedCan Pharma and be responsible of driving the cannabis category forward. You will be part of developing and individually responsible for executing significant parts of the category strategy.
Annonce fra StepStone

Salgskonsulent gulventrepriser

Virksomhed: JP Kristensen

Geografi: Sydjylland, Sønderjylland og Fyn

Vi søger på vegne af Vesla Gulve A/S, en erfaren salgskonsulent til Syd- og Sønderjylland samt Fyn. Vil du være med til at drive og videreudvikle salget i en af de førende virksomheden indenfor leverancer til byggebranchen?