Onlinekurser.dk

IT-kurser for ledige

A-kassen har sammen med onlinekurser.dk og en række andre A-kasser fået udviklet disse kurser, som vi mener vil give et godt udbytte til mange ledige. Du kan benytte dig af kurserne når du har lyst og tid.

Din deltagelse har ingen konsekvenser for dine dagpenge, og du skal ikke foretage dig noget i forhold til A-kassen.

Du har måske styr på dem allerede, dine IT-kundskaber, og du ved sikkert også, hvor vigtigt det er for din kommende arbejdsgiver, at dine grundlæggende IT-færdigheder er på plads. Men er du helt sikker på, at dine IT-kompetencer dækker hele spektret – eller er der muligvis et par huller, du skal have mere styr på?

Næsten uanset hvor på skalaen du placerer dig, når det gælder IT, kan man altid blive bare lidt bedre. Og hvorfor ikke lige få de sidste ting på plads?

Gratis kurser til både begyndere og øvede

På onlinekurser.dk kan du tage en lang række gratis IT-kurser, uden at det går ud over din aktivering i øvrigt.

Emnerne dækker lige nu bl.a. tekstbehandling, regneark og præsentation, men andre er på vej, fx et kursus i sociale medier.

Lær, som du vil – når du vil

Fordelen ved kurserne er, at:

  • Kurserne er overskuelige og nemme at gå til
  • En starttest tester dine nuværende færdigheder og guider dig gennem kursets emner. Så spilder du ikke din tid!
  • En sluttest viser, om du er nået hele vejen rundt, eller om der er et par ting, du lige skal vende tilbage til én gang til.
  • Du kan vælge at se film eller løse opgaver direkte på skærmen. På den måde kan du vælge den læringsmetode, der passer lige netop til dig.
  • Du kan gå til og fra kurset, som det passer dig.
  • Det er sjovt at lære stof, som ellers kan være vanskeligt at gå til, fordi det er udarbejdet med øje for den enkelte kursist.
  • Du får et kursusbevis efter kurset, som du kan udskrive eller vedhæfte din næste jobansøgning.
  •  … og så er det helt gratis og går ikke ud over din aktivering i øvrigt.

Hvorfor ikke bruge din fritid til at dygtiggøre dig og forøge dine chancer for at få job?

Det eneste, du skal gøre, er at gå ind på onlinekurser.dk og klikke på logoet for a-kassen under Tilmeld dig! Skriv dit navn og din mail-adresse, og du vil modtage en mail med et kodeord, som du skal bruge til at logge ind. Så er du i gang!

Se meget mere på onlinekurser.dk, hvor du også kan se et eksempel på kurserne. Har du spørgsmål til kurserne – eller er der IT-mæssige problemer - skal du kontakte onlinekurser.dk.

Vi håber du får glæde og gavn af IT-kurserne.