Det er aldrig for sent - for 50+

Det kan i dag være alt for tidligt at tale om ”senior” når man er 50 eller 55. Der er nemlig stadig mange år tilbage på arbejdsmarkedet. Men som ledig senior oplever du måske alligevel, at det kan være noget af en kamp at komme ind på arbejdsmarkedet igen, hvis først du har mistet dit job.

Du får utallige afslag og føler du er kommet i klemme på et arbejdsmarked, der favoriserer de yngre. Dette på trods af, at du har lang erfaring og mange kompetencer og tilbagetrækningsalderen i øvrigt er stadigt stigende. Giv ikke op! Flere og flere seniorer kommer i arbejde igen og noget kan du selv gøre.

Kom til møde i Min A-kasse og mød Seniorerhverv, der vil fortælle om, hvordan du kan styre din jobsøgning i stedet for at lade dig styre af den – og af andre. Vi vil også komme ind på, hvor du kan hente inspiration, finde og møde arbejdsgivere samt hvordan du bedst muligt kan forberede dig. Til slut vil vi komme ind på, hvordan du bevarer din mentale energi, selvom du måske synes, at det hele ser håbløst ud. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål netværke med andre seniorer.

Tid og sted

Mandag 3. juni. Kl. 10.00 – 12.00, Ramsingvej 28a, 2500 Valby.
Der er 20 pladser der fordeles efter først til mølle.

Sådan tilmelder du dig

  • Gå ind i Selvbetjeningen
  • Vælg fanen job og møder
  • Vælg AK-booking
  • Klik på "Møder Valby" og vælg "Find tider Jobcafé"

Når alle pladser er optaget kan du ikke booke dig til arrangementet.
Tilmelder du dig, men fortryder, så husk at slette din tilmelding, så en anden kan få din plads.

Vi glæder os til at se dig!