Mikael Kamber: Sådan bliver du stærkere

Alt for mange lader karrieren styre af tilfældigheder. Se, hvordan du tager kontrollen tilbage og bliver en stærkere version af dig selv.

"Stærkere – dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder". Det er titlen på tv-vært Mikael Kambers seneste bog, som han har udgivet sammen med personlig motivator René Oehlenschlæger.

”Mange lever en tilværelse, hvor de møder nogle tilfældige mennesker, får tilfældige jobtilbud og måske får de en forfremmelse, som fører dem ind i det næste job. Hvis du lever sådan, så er det ikke dig, der styrer dit liv, men karrieren og omverdenen, der styrer dig”, siger Mikael Kamber.

Bliv bevidst om styrkerne i dig selv og tag styringen over dit næste karriereskridt.

Deltag i denne halvdagsworkshop, hvor Mikael Kamber dykker ned i, hvad styrker er, og hvordan vi kan bruge flere kræfter på styrker end på svagheder. Han vil bl.a. dele ud af konkrete styrkeværktøjer, der hjælper dig med at finde ind til dine styrker og løfter dig.

Tid og sted

Tirsdag d. 23. oktober 2018 kl. 12.30 – 16.30
Min A-kasse og Serviceforbundet, Ramsingsvej 30

Det er gratis at deltage og der er 50 pladser, som vil blive fordelt efter først til mølle. Der åbnes for tilmeldinger d. 1. oktober.

Sådan tilmelder du dig

  • Gå ind i Selvbetjeningen
  • Vælg fanen job og møder
  • Vælg AK-booking
  • Klik på "Serviceforbundet Valby og Sjælland" og vælg "Find tider Jobcafé"

Når alle pladser er optaget kan du ikke booke dig til arrangementet.
Tilmelder du dig, men fortryder, så husk at slette din tilmelding, så en anden kan få din plads.

Vi glæder os til at se dig!