Lykke, robusthed og positiv psykologi

Det at blive lykkelig er noget, der kan læres 

Kan vi overhovedet, som et af verdens rigeste lande, tillade os at jage lykken, når mange millioner mennesker verden over lider og dør af sult, tørst og mangel på medicinsk behandling? Kan vi overhovedet tillade os at klage og være utilfredse over, at vi ikke har et job lige p.t., at vi ikke kan lande drømmejobbet her og nu, men må nøjes, når alt for mange mennesker oplever krig og ødelæggelser? Er vores higen efter lykke blot et udtryk for forkælelse af dimensioner? Måske.

Men faktum er, at uanset hvordan vi har det, vil vi altid gerne have det bedre. Og forkælelse – ja, måske er vi forkælede. Men måske er vores jagt på lykken også et udtryk for, at vi i vores del af verden ikke er så lykkelige endda? Lykkelige mennesker har en række fællestræk som dels viser, at vi alle sammen har forudsætningen for at blive lykkelige og dels viser at det at blive lykkelig er noget, der kan læres.

Vil du også gerne lære at blive mere lykkelig? Så tilmeld dig dette foredrag med Thomas Milsted, som er tidligere leder af Center for Stress og Trivsel og nu medlem af Stresstænketanken og Tænketanken ”Lighed i Sundhed”. Du vil helt sikkert blive inspireret og måske også overrasket.

Tid og sted

Torsdag 28. februar, kl. 13.00 – 15.00, Ramsingvej 30, 2500 Valby.
Der er 60 pladser der fordeles efter først til mølle.

Sådan tilmelder du dig

  • Gå ind i Selvbetjeningen
  • Vælg fanen job og møder
  • Vælg AK-booking
  • Klik på "Møder Valby" og vælg "Find tider Jobcafé"

Når alle pladser er optaget kan du ikke booke dig til arrangementet.
Tilmelder du dig, men fortryder, så husk at slette din tilmelding, så en anden kan få din plads.

Vi glæder os til at se dig!