Design dit liv

En ny trend har set dagens lys

Nu skal du ikke længere forme din karriere, men designe dit liv. Arbejdsmarkedet i dag handler meget om, hvor meget du kan udholde og om hvordan dit jobliv og karriere skal forme sig. Men det er måske snart fortid. I stedet er fokus ved at flytte sig til, at der er mange måder at leve sit liv på og endnu flere måder at forme sin karriere på. Du hverken kan eller skal leve op til andres forventninger.

Vi er alle unikke og passer ikke nødvendigvis ned i de samme kasser. Vi har fået større behov for at stille spørgsmål og flere og flere af os ønsker en mening med både vores liv og arbejdsliv. Vi ønsker at skabe rammerne for vores egen tilværelse og fremtiden skal derfor designes med blik for det hele liv og det faktum at forandring og evnen til at forny sig er et must.

Denne workshop tager derfor ikke udgangspunkt i, hvordan du lander dit næste job eller hvordan du kan forme og planlægge din karriere de næste 5 år. I stedet tager vi udgangspunkt i dine ønsker, motivation og drømme. Du kan nemlig godt tillade dig selv at tænke ud af de vante rammer og glemme alt og dine egnes og andres forventninger til dig. Og stil så dig selv spørgsmålet: Er du tro mod dine egne værdier og drømme?

Tid og sted

Onsdag 29. maj, kl. 13.00 – 16.00, Ramsingvej 28a, 2500 Valby.
Der er 20 pladser der fordeles efter først til mølle.

Sådan tilmelder du dig

  • Gå ind i Selvbetjeningen
  • Vælg fanen job og møder
  • Vælg AK-booking
  • Klik på "Møder Valby" og vælg "Find tider Jobcafé"

Når alle pladser er optaget kan du ikke booke dig til arrangementet.
Tilmelder du dig, men fortryder, så husk at slette din tilmelding, så en anden kan få din plads.

Vi glæder os til at se dig!