Move on Kit

Der er mange spørgsmål, der melder sig, når man bliver jobsøgende. For de flestes vedkommende er det en ret uvant situation, som man kun oplever få gange i et arbejdsliv. Og der er rigtig mange forskellige meninger om, hvad der er det mest effektive at gøre, for at komme godt videre i karrieren.

Dette MOVE ON KIT forsøger at skabe et overblik over de forskellige trin i processen, og guider dig trin for trin gennem de centrale metoder, der samlet skaber en effektiv jobsøgning.

Desuden består KIT’et af en række hjælpeværktøjer i form af opgaver, modeller og skabeloner, som gør det hele lidt lettere. Dem kan du downloade herunder.

Du har måske skiftet job flere gange undervejs i karrieren, eller måske er du på vej ud i det første job efter endt uddannelse. Uanset indgangsvinklen, er de forskellige elementer i dette KIT allerede brugt med succes af rigtigt mange medlemmer i Business Danmark.

Alle elementerne er udvalgt på baggrund af ’det vi ser virker’, med udgangspunkt i de krav og forventninger, som virksomhederne kræver af en jobsøger i dag. Hvis du har spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig. Følg trinene eller udvælg de områder, du har behov for at fokusere på - og MOVE ON til dit næste job!

God arbejdslyst!

 

Move on - det effektive afsæt

Move on Kit - Hovedbrochure

Værktøjer

Step 1 - Gode spørgsmål til at styrke motivationen og energien i jobsøgningen

Step 2 - Afdækning af dit jobmål

Step 3 - Top-10-liste over mine livsværdier

Step 4 - Tidligere joboplevelser, som løftestang til din næste karriere

Step 5 - Udarbejdelse af din egen stillingsannonce for ønskejobbet

Step 6 - Identificering af succeshistorier som katalysator for din værdiformidling

Step 7 - Din værdianalyse og formidling heraf

Step 8 - Brug dit netværk

Step 9 - Byg fundament til en målrettet ansøgning

Step 10 - Skriv ansøgningen

Step 11 - Forbered dig til samtalen

Step 12 - CV skabelon, CV skabelon 1, CV skabelon 2