A-kasse for dig i salg og marketing

Som medlem af a-kassen er du sikret dagpenge, hvis du mister dit job. Samtidig hjælper vi dig tilbage i arbejde via individuelle coachingforløb, workshops og kurser. Du får det hele for kun 490 kr. om måneden (svarende til 365 kr. efter skat) i Danmarks eneste a-kasse med 100% fokus på salg og marketing. Det er go' business.

Som medlem af a-kassen er du sikret dagpenge, hvis du mister dit job. Samtidig hjælper vi dig tilbage på arbejdsmarkedet via rådgivning, individuelle coachingforløb, workshops, kurser og meget mere. Vi tilrettelægger nemlig et forløb, der passer til dig og din situation.

Du får det hele for kun 490 kr. om måneden (svarende til 365 kr. efter skat). Tilmelder du dig samtidig fagforeningen, får du en af Danmarks billigste kombinationsløsninger for kun 657 kr./md.

Bliv medlem nu

Business Danmark er en del af Min A-kasse, der varetager akasse-ydelserne på vegne af Business Danmark.

3 gode grunde til at vælge a-kassen

  • Eksperter i salg og marketing
  • Fokus på personlig rådgivning med tid til dialog
  • Over 90% er tilfredse med a-kassen

Gratis medlemskab som studerende

Er du under uddannelse, er det gratis at være medlem af a-kassen. Husk at tilmelde dig en a-kasse senest 12 måneder før endt studietid. Så er du sikret retten til dagpenge med det samme, når eksamensbeviset er i hus, og jagten på drømmejobbet skydes i gang.

Tegn en lønsikring, og få dækket op mod 90% af din løn

Er du både medlem af fagforeningen og a-kassen, så har du mulighed for at tegne en lønsikring som supplement til dine dagpenge. Læs mere om, hvordan du kan sikre op mod 90% af din løn, hvis du bliver opsagt.