Business Danmarks A-kasse

Business Danmarks A-kasse er for dig, der arbejder med salg og marketing. Vi har som den eneste a-kasse i Danmark fuldt fokus på din faglighed, så vi ved, hvad der skal til, for at få dig tilbage på arbejdsmarkedet igen.

Som medlem af Business Danmarks A-kasse er du sikret dagpenge, hvis du mister dit job. Samtidig hjælper vi dig tilbage på arbejdsmarkedet via rådgivning, individuelle coachingforløb, workshops, kurser og meget mere. Hvad end du er leder, medarbejder eller selvstændig, så tilrettelægger vi sammen et forløb, der passer til dig og din situation.

Du får det hele for kun 470 kr. om måneden (svarende til 350 kr. efter skat). Tilmelder du dig samtidig vores fagforening, får du en af Danmarks billigste kombinationsløsninger for kun 637 kr./md.

Bliv medlem nu

4 gode grunde til at vælge Business Danmarks A-kasse

  • Eksperter i salg og marketing
  • Fokus på personlig rådgivning med tid til dialog
  • Over 90% er tilfredse med Business Danmarks A-kasse
  • Lavere ledighed i Business Danmarks A-kasse sammenlignet med landsgennemsnittet

Gratis medlemskab som studerende

Er du under uddannelse, er det gratis at være medlem af Business Danmarks A-kasse. Husk at tilmelde dig en a-kasse senest 12 måneder før endt studietid. Så er du sikret retten til dagpenge med det samme, når eksamensbeviset er i hus, og jagten på drømmejobbet skydes i gang.

Tegn en lønsikring, og få dækket op mod 90% af din løn

Er du både medlem af vores a-kasse og fagforening, så har du mulighed for at tegne en lønsikring som supplement til dine dagpenge. Læs mere om, hvordan du kan sikre op mod 90 % af din løn, hvis du bliver opsagt.

Er du nyuddannet

Er du nyuddannet? Så læs om din ret til dagpenge og hvordan vi kan hjælpe dig.

Find vej i paragrafjunglen