Om os

Business Danmark tager udgangspunkt i vores medlemmers virkelighed. Vi arbejder for at opbygge et velfungerende fællesskab af en masse individualister, der skal få både arbejdsliv og privatliv til at passe sammen.

Engagement og Anerkendelse

Medlemmer af Business Danmark har adgang til en række professionelle mennesker med stor viden og erfaring.

Vores medlemmer er dagligt optaget af at skabe resultater og sætter en ære i at gøre arbejdet bedst muligt. Vi styrker og inspirerer medlemmernes konkurrenceevne, så dagligdagen bliver lettere for dem.

 

Management og Selvudvikling

Vi lever i en globaliseret verden, hvor der konkurreres om alting. Det moderne menneske har selv ansvar for, at dets liv kan blive bedst muligt. Vores medlemmer er ressourcer – ikke kun kvalificeret arbejdskraft.

Vi tilbyder medlemmerne juridisk rådgivning, coaching, selvudvikling, kontante fordele og a-kasse, så de kan udnytte deres potentiale fuldt ud.

 

Omstilling og Succes

Opskriften på succes er at omstille sig og tilpasse sig med glæde. Business Danmark repræsenterer mennesker, som er optimistiske af sind og meget omstillingsparate, for ellers kan de slet ikke arbejde med salg- og marketing.

Det er også årsagen til, at Business Danmark dag for dag vokser sig større og stærkere. Og sammen vil vi få Danmarks ”business” til at rumme flere dimensioner end penge og konkurrence.

Send som email

×

Opdater din profil

Det er ved at være lang tid siden du sidst har opdateret din medlemsprofil. Når du gør det, kan vi løbende udvikle nye services, der er skræddersyet til medlemmernes forskellige baggrunde. Så gør dig selv (og os) en tjeneste og opdatér din medlemsprofil - på forhånd tak.

Email:
Mobil:
Stilling:
Uddannelse:
Arbejder med:
×