Job og netværk

Inspiration og værktøj

Et stærkt netværk har i dag stor betydning og kan bruges til mange ting. Som rambuk til at finde nyt job, nye samarbejdspartnere eller faglig inspiration.

Tilmeld dig LinkedIn gruppen ”Business Danmark – netværk for salg & marketing”. Her kan du sparre og videndele med flere tusinde med interesse for salg og marketing - og finde job eller blive headhuntet.

Du kan også downloade vores E-bog "Få toptunet LinkedIn profilen - for dig i salg og marketing", der indeholder en let trin-for-trin guide til at optimere profilen. Der er også et særligt afsnit om Social Selling.

Der findes flere store grupper på LinkedIn, som udelukkende har fokus på jobsøgning - den største danske gruppe hedder "Netværk hvor jobsøgende og arbejdsgivere mødes".

Læs vores karrierebog, der giver dig 10 gode tips til at blive den bedste medarbejder på jobbet.

Tjek også jobopslag her på hjemmesiden, og kom ud og mød ligesindede medlemmer ved et af vores mange sociale og faglige arrangementer.

Send som email

×

Opdater din profil

Det er ved at være lang tid siden du sidst har opdateret din medlemsprofil. Når du gør det, kan vi løbende udvikle nye services, der er skræddersyet til medlemmernes forskellige baggrunde. Så gør dig selv (og os) en tjeneste og opdatér din medlemsprofil - på forhånd tak.

Email:
Mobil:
Stilling:
Uddannelse:
Arbejder med:
×