Sparring og karriere

Din karriere skal plejes - hele livet

Hvad enten du vil videre i karrieren, savner faglig inspiration eller bedre balance i familie- og arbejdsliv, kan du bruge os som sparringspartner.

Vi har samlet en service-pallette med tests og værktøjer, som kan gøre dig klogere på dig selv og styrke din karriereudvikling og performance på jobbet. Du kan også bruge diverse tests og værktøjer som forberedelse til en personlig samtale med vores sparringsteam.

Job og Netværk

Personlig sparring

Salgsprofil testen

Personprofil testen


Tre tests

Du har adgang til flere personlighedstests hos Business Danmark. En med fokus på din sælgertype og to som kortlægger din generelle personlighedstype.

Salgsprofil testen giver et fingerpeg om, hvad der karakteriserer dig som sælger, og hvilken af følgende fem typer du ligner mest; den direkte, målrettede, løsningsorienterede, kundeorienterede eller værdiskabende sælger.

Personprofil testen giver dig et hurtigt billede af, hvilken type du er.

DISC-profil testen er for dig, der ønsker en dybere forståelse af din motivation. Du får svar på, om du i relation til andre søger dominans (D), indflydelse (I), stabilitet (S) eller om du er den samvittighedsfulde type (C). DISC er et af de mest anerkendte og brugte værktøjer i Danmark til personlig udvikling, teamudvikling og rekruttering.

Karriereværktøj

På siden job og netværk finder du jobopslag og inspiration til, hvordan du kommer tættere på drømmejobbet. Se for eksempel hvordan du afkoder jobannoncen, skriver din næste ansøgning, forbereder dig til jobsamtalen og finder ligesindede i netværk på faglige og sociale arrangementer eller sociale medier. Er du i tvivl om, hvad du vil i arbejdslivet, så prøv vores Move On Kit.

Personlig sparring

Business Danmark Sparring er et medlemstilbud om personlig samtale med fokus på at styrke og inspirere dig i din jobperformance og karriereudvikling.

Du kan få karriererådgivning, sparring om cv og ansøgning og hjælp til at tackle konkrete faglige udfordringer på jobbet. Vi hjælper dig også, hvis du føler dig stresset eller har brug for en professionel coach til at komme videre i arbejdslivet.

Bestil sparing

Send som email

×

Opdater din profil

Det er ved at være lang tid siden du sidst har opdateret din medlemsprofil. Når du gør det, kan vi løbende udvikle nye services, der er skræddersyet til medlemmernes forskellige baggrunde. Så gør dig selv (og os) en tjeneste og opdatér din medlemsprofil - på forhånd tak.

Email:
Mobil:
Stilling:
Uddannelse:
Arbejder med:
×