Move on Kit

Der er mange spørgsmål, der melder sig, når man bliver jobsøgende. For de flestes vedkommende er det en ret uvant situation, som man kun oplever få gange i et arbejdsliv. Og der er rigtig mange forskellige meninger om, hvad der er det mest effektive at gøre, for at komme godt videre i karrieren.

Dette MOVE ON KIT forsøger at skabe et overblik over de forskellige trin i processen, og guider dig step-by-step gennem de centrale metoder, der sammenlagt skaber en effektiv jobsøgning.

Desuden består KIT’et af en række hjælpeværktøjer i form af opgaver, modeller og skabeloner, som gør det hele lidt lettere. Dem kan du downloade herunder.

Du har måske skiftet job flere gange undervejs i karrieren, eller måske er du på vej ud i det første job efter endt uddannelse. Uanset indgangsvinklen, er de forskellige elementer i dette KIT allerede brugt med succes af rigtigt mange medlemmer i Business Danmark.

Alle elementerne er udvalgt på baggrund af ’det vi ser virker’, med udgangspunkt i de krav og forventninger, som virksomhederne kræver af en jobsøger i dag. Hvis du har spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig. Følg trinene eller udvælg de områder, du har behov for at fokusere på - og MOVE ON til dit næste job!

God arbejdslyst!

 

Move on - det effektive afsæt

Move on Kit - Hovedbrochure

Værktøjer

Step 1 - Gode spørgsmål til at styrke motivationen
og energien i jobsøgningen

Step 2 - Afdækning af dit jobmål

Step 3 - Top-10-liste over mine livsværdier

Step 4 - Tidligere joboplevelser, som løftestang til
din næste karriere

Step 5 - Udarbejdelse af din egen stillingsannonce
for ønskejobbet

Step 6 - Identificering af succeshistorier
som katalysator for din værdiformidling

Step 7 - Din værdianalyse og formidling heraf

Step 8 - Brug dit netværk

Step 9 - Byg fundament til en målrettet ansøgning

Step 10 - Skriv ansøgningen

Step 11 - Forbered dig til samtalen

Step 12 - CV skabelon, CV skabelon 1, CV skabelon 2

Send som email

×

Opdater din profil

Det er ved at være lang tid siden du sidst har opdateret din medlemsprofil. Når du gør det, kan vi løbende udvikle nye services, der er skræddersyet til medlemmernes forskellige baggrunde. Så gør dig selv (og os) en tjeneste og opdatér din medlemsprofil - på forhånd tak.

Email:
Mobil:
Stilling:
Uddannelse:
Arbejder med:
×