Efterløn

Efterlønskompasset

er din guide til efterlønsordningen. Klik på billedet til højre og læs mere. Kompasset giver dig eksempelvis information om følgende områder:

  • Efterlønsbevis
  • Efterløn
  • Modregning i efterlønnen for pensioner
  • Arbejde i efterlønsperioden
  • Skattefri præmie

Efterløn og skattefri præmie skal søges i Selvbetjeningen. Du er også velkommen til at kontakte os i Selvbetjeningen under "Post" og "Skriv besked".

 

Fra 2018 kan du få dit efterlønsbidrag udbetalt skattefrit

Folketinget har her før juleferien besluttet, at det skal være muligt at få sit efterlønsbidrag udbetalt skattefrit fra 2018. Det du har indbetalt frem til den 22. juni 2017 kan du få udbetalt skattefrit, mens der er en afgift på 30 pct. på det, du har indbetalt efter denne dato.

Hvem kan få efterlønsbidraget udbetalt?

For at få dit efterlønsbidrag udbetalt skattefrit, skal du opfylde disse betingelser:

  • Du må ikke have nået folkepensionsalderen når ansøgningen modtages i a-kassen.
  • Du må endnu ikke være overgået til efterløn.

 Hvordan gør man?

Den tekniske løsning er endnu ikke helt på plads efter denne dugfriske udmelding, men vi er i fuld gang med at arbejde på en løsning, der gør det let og overskueligt for jer at ansøge om og få udbetalingen af efterlønsbidraget. Vi skriver direkte til alle de medlemmer, der har indbetalt til efterlønsordningen og som har mulighed for at få bidraget udbetalt. Så du behøver ikke foretage dig noget som helst, før du hører fra os. 

Send som email

×

Opdater din profil

Det er ved at være lang tid siden du sidst har opdateret din medlemsprofil. Når du gør det, kan vi løbende udvikle nye services, der er skræddersyet til medlemmernes forskellige baggrunde. Så gør dig selv (og os) en tjeneste og opdatér din medlemsprofil - på forhånd tak.

Email:
Mobil:
Stilling:
Uddannelse:
Arbejder med:
×