A-kasse

I Business Danmarks A-kasse får du dagpenge og hjælp til at finde nyt job efter en opsigelse. Du får det hele for kun 450 kr. om måneden (321 kr. efter skat), hvad enten du er leder, medarbejder eller selvstændig.

Business Danmarks A-kasse har mange års erfaring inden for salg, marketing og rådgivning og er et selvstændigt brand og regionskontor under paraplyorganisationen min A-kasse.

Bliv medlem nu

 

Optjening af feriedagpenge - tjek din indbakke 11. april

1. maj starter ferieåret 2016/2017, og 11. april sender vi meddelelser til de medlemmer, som i det nye ferie år kan søge om feriedagpenge.

Du finder meddelelsen i din indbakke i selvbetjeningssystemet. Samtidig bliver ansøgningsblanketten for 2016/2017 tilgængelig.

Hvis du har feriedagpenge til gode for ferieåret 2015/2016, så er sidste frist for at søge om feriedagpenge 31. maj 2016.

Når du søger feriedagpenge, er der 5 ting, du skal huske på:

  1. Du skal angive hvor mange feriedage, du har optjent hos arbejdsgivere i 2015.
  2. Du skal holde din egen optjente ferie fra arbejdsgivere før, vi kan udbetale dine feriedagpenge.
  3. Du skal huske at oplyse al ferie, du har holdt, når du indsender ansøgningen - også den der er afholdt for egne optjente feriepenge.
  4. Når du holder ferie med feriegodtgørelse, holder du kun ferie på hverdage – altså 5 dage om ugen.
  5. Husk at søge i god tid, så du kan få pengene udbetalt en uge før, du afholder din ferie.

Det er nemt og hurtigt at ansøge om feriedagpenge via vores selvbetjening.

Ring endelig hvis du er i tvivl.

Til dig, der vil sikre din økonomi

Med Business Danmarks Lønsikring får du et supplement til dine dagpenge, som giver økonomisk tryghed og mulighed for at for at forsikre op til 90% af din løn. 

Jeg vil også tegne lønsikring

Send som email

×

Opdater din profil

Det er ved at være lang tid siden du sidst har opdateret din medlemsprofil. Når du gør det, kan vi løbende udvikle nye services, der er skræddersyet til medlemmernes forskellige baggrunde. Så gør dig selv (og os) en tjeneste og opdatér din medlemsprofil - på forhånd tak.

×